Webcast lezing Richard Dawkins door Rijksuniversiteit Groningen

Januari 2012

12/1/2012: Webcast lezing Richard Dawkins door Rijksuniversiteit Groningen

Op donderdag 12 januari 2012 organiseert Rijksuniversiteit Groningen (NL) een webcast van een lezing door evolutiebioloog en auteur Richard Dawkins met als thema: 'Darwin's Five Bridges'.
De lezing vindt plaats naar aanleiding van de officiële opening van de Linnaeusborg in Groningen op 13 januari. Dit nieuwe gebouw huisvest sinds 2011 het Centre for Biology and Life Sciences. De Rijksuniversiteit Groningen behoort als hechte partner van UGent tot het U4 netwerk. U4 is het strategisch samenwerkingsverband tussen de Universiteit Gent, de Georg-August Universität Göttingen, Uppsala Universitet en de Rijksuniversiteit Groningen. Dit preferentieel partnerschap omvat gezamenlijke Europese en internationale projecten en gezamenlijke initiatieven in onderzoek en onderwijs. Daartoe behoort ook het virtueel openstellen van colleges en lezingen.
Groningen maakt de lezing beschikbaar voor de partneruniversiteiten van het U4 netwerk via live-streaming voor publiek.

Waar en wanneer?
De lezing wordt via live-streaming uitgezonden in Auditorium C van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte (Blandijnberg 2). De lezing start om 20u.